Om vattentank.com

Vattentank.com är en webbutik och är en systeravdelning till vårt danska företag Vandtanke.dk. Vi är Skandinaviens största leverantör av vattentankar. Vi strävar efter att ha ett stort utbud av kvalitetstillverkade tankar och tillbehör till tankar.
Våra tankar är användbara för många ändamål såsom transport och lagring av dricksvatten, diesel och många andra vätskor, för stationärt eller mobilt bruk, inomhus och utomhus för bilar, båtar, husvagnar, fartyg och mycket mer.
Våra olika tankar finns i många olika storlekar och utföranden till rimliga priser.
Dessutom är många av våra tankar utrustade med slaskskydd som hämmar vattenrörelsen i tanken. Den interna designen säkerställer att skvalpande vatten och vätskor i tanken förhindras och en perfekt viktfördelning säkerställs så att vätskorna förblir stabila på tankens yta. Våra tankar är ofta genomskinliga. Detta gör inspektion och rengöring av tanken mycket enkel. Dessutom är våra vattentankar, tankar och dieseltankar försedda med robusta mässingsanslutningar.

Kompatibilitet med olika typer av vätskor?
Våra tankar är lämpliga för förvaring av olika vätskor. Se här för en komplett lista över kompatibla vätskor och kemi >>>>>>

Applikationer tänkte:
Tankarna kan användas inom många branscher såsom: Bygg och anläggning, transport/sjöfart, Husbil/husvagn, industri, lantbruk, högtryckstvätt, städning, fönstertvätt, Privata hushåll, skadeservice och andra serviceuppgifter m.m. 

Företagsuppgifter:
Vattentank.com / Systemrengøring
Org. Nr: DK-26014719

Huvudkontor med webbshop och leverans av varor.
Adress: Vævergangen 30, DK2690 Karlslunde